Laden Evenementen
Wereldwijd lijden miljoenen patiënten aan een of andere vorm van verlamming door een letstel aan de ruggengraat, een beroerte van de hersenstam, of aan een progressieve neurologische aandoening zoalsamyotrofische laterale sclerose (ALS). Met een Brein Computer Interface (BCI), ook Brein Machine Interface (BMI) of Neuroprothese genoemd, wordt hersenactiviteit, of een eraan gerelateerd signaal, uitgelezen om hiermee een computer of een apparaat zoals een rolstoel of een robotarm aan te sturen. Door de beschadigde neurale paden te overbruggen kunnen patiënten met ernstige hersen- of spieraandoeningen geholpen worden om de aangetaste of verloren communicatie- en/of controlefuncties te
herstellen. Prof. Marc Van Hulle (KU Leuven) zal een overzicht geven van de stand van zaken in het wetenschappelijk onderzoek en van enkele succesverhalen die ook de media hebben gehaald.
UPDATE: gespreksavond uitgesteld tot 19 september.
U kan nu al reserveren voor de 19e! 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BCI 19/9
online voorverkoop, aan de kassa €10
8,00
97 beschikbaar
BCI 19/9 STUDENT
studenten onder 26j, op vertoon geldige studentenkaart
5,00
97 beschikbaar
BCI 19/9 B2B
voor bedrijven, factuur of attest
20,00
97 beschikbaar

Deel dit bericht

Ga naar de bovenkant