Laden Evenementen

Ons jaarlijkse I-Brain festival op de Dag van de Wetenschap gaat dit jaar opnieuw door in de Zebrastraat te Gent. Het festivalprogramma, gericht op een breed publiek, is een mix van presentaties en een expo. Meer informatie over het festival (2022 reeds de 14e editie) met de programma’s en foto’s van de voorbije jaren kan u hier vinden: https://www.breinwijzer.be/i-brain/

Het centrale thema dit jaar is Intelligentie. Wat is intelligentie? Zijn er verschillende soorten van? Word je slim geboren? Hoe meet je intelligentie? En kan je slimmer worden?
Welke problemen kan je hebben met intelligentie? Kunnen planten en dieren intelligent zijn? En wat met artificiële en superintelligence? Moeten we ons zorgen maken?

Prof. Lode Lauwaerts (KU Leuven) is de festivalpromotor, zijn thematekst kan je hier lezen.

Blokkeer zondagnamiddag 27/11/22 alvast in je agenda! Het festival is gratis en zonder reservaties, je stelt zelf je programma samen.

 ! OPROEP  VRIJWILLIGERS! 

 Wil je graag een handje toesteken op het festival (suppoost, opbouw, infostand)? Of  vooraf  helpen bij de promotie van het festival? Geef ons snel een seintje! 

 

Deel dit bericht

Titel

Ga naar de bovenkant