Laden Evenementen

In deze gespreksavond wordt ingegaan op de recente ontwikkelingen qua inzichten in de ontstaansmechanismen van dementie en de explosieve vooruitgang in het gebruik van verschillende merkers voor dementie. Dit heeft er toe geleid dat de ziekte van Alzheimer in een zeer vroeg stadium kan worden gedetecteerd, zelfs in bepaalde gevallen voor er zich enige cognitieve of gedragsveranderingen voordoen. Zo zijn er Alzheimer gerelateerde processen die reeds 20 jaar eerder starten dan de klinische symptomen van de ziekte zichtbaar worden.  Hoe verloopt die vroegdetectie van dementie juist, en wil je de diagnose van een nakende dementie ook al zo vroeg kennen? Werkt het nieuwe medicijn dat de Amerikaanse Food and Drug Administration recent goedkeurde? En wat betekent dit alles voor de autonomie en levenskwaliteit van de patiënt en naaste familie?

Prof. Peter De Deyn (ZNA / Universiteit Antwerpen  / Rijksuniversiteit Groningen)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Vroegdetectie dementie
standaardticket €8 voorverkoop, aan de kassa €10
8,00
112 beschikbaar
STUDENT Vroegdetectie dementie
op vertoon van een geldige voltijdse studentenkaart <26j
5,00
112 beschikbaar
FACTUUR B2B Vroegdetectie dementie
verkrijg een attest of factuur voor je organisatie (studenten krijgen een attest aan studententarief) mail naar breinwijzer.be
20,00
112 beschikbaar

Deel dit bericht

Ga naar de bovenkant