Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wil je een heldere kijk op alcohol en bewuster omgaan met je drinkgedrag? Prof. dr. Geert Dom, dé expert op het gebied van alcohol(verslaving) in België, Nederland en ver daarbuiten, onthult in zijn nieuwste boek fascinerende en de meest recente wetenschappelijke inzichten over wat alcohol werkelijk met je doet. Hij toont je hoe een dronken lijf én brein er vanbinnen uitziet, van herkenbare effecten op je slaap, zelfbeeld en emoties tot veelal verborgen gezondheidsrisico’s voor je hormonen, hersenen of hart. 

Alcohol is van alle tijden, al beginnen steeds meer mensen zich de laatste jaren wel terecht af te vragen of hun alcoholgebruik niet wat te hoog ligt. Of je nu overweegt minder te drinken, helemaal te stoppen of je huidige drankgebruik te behouden, laat je informeren door verslavingspsychiater Geert Dom met opvallende cijfers, wetenschappelijke inzichten, praktijkverhalen en effectieve strategieën voor een bewuste benadering van alcoholgebruik.

Presentatie door Prof. Dr. Geert Dom (Universiteit Antwerpen, European Psychiatric Association, Multiversum Boechout)

16h: einde online voorverkoop.  Laatste beschikbare tickets vanavond aan de kassa verkrijgbaar.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit bericht

Ga naar de bovenkant